Hvem er jeg

Alle kan få en god ide og lægge en plan.

Mange tager også action og oplever, at Ideen er den, de brænder for at lægge deres energi i.

Når Ideen bære frugt, ja faktisk også før, så oplever mange, at de administrative opgaver er besværlige.

Derfor står AS NetWork klar til at hjælpe DIN virksomhed med de administrative opgaver – lige fra opstart af virksomhed over implementering af økonomi- og lønsystem, varetagelse af de administrative opgaver frem til aflevering af Årsafslutning til din revisor.

Jeg har +30 års administrativ erfaring indenfor små og mellemstore virksomheder, heraf +20 år med egen Erhvervservicevirksomhed.

Jeg arbejder både hos virksomheden, men klare også opgaverne hjemme fra mit eget kontor, alt efter omfang af opgaverne.

Jeg har gennem årene arbejdet med brancher som Tømrer, Entreprenører, Murer, Skateboardbane entrep., Lastvognstransport, Dækmontering, Udlejning af boliger, Institutioner, Dekoratør, Elektronikproduktion, Emballageproduktion, Interiør og Livstil. Endvidere har jeg arbejdet ca 10 år i Institutionskøkkener med en baggrund som Køkkenleder. Så jeg har en bred erhvervserfaring i rygsækken.

Jeg bor med min mand i Sorø, nærmere i den naturskønne Sønderskov v Frederiksberg, og vi har fornøjelsen af 2 dejlige Eurasier tæver, nu vores 4 drenge er fløjet fra reden. Min fritid bruger jeg på forskelligt Håndarbejde, Malerier, Hundetræning, Islænderridning og gåturer i den skønne natur om Sorø.

Mine Malerier er til salg på min hjemmeside bySaugbjerg.dk